El museu ofereix visites comentades adaptades als diferents cicles educatius, des d’Educació Infantil a universitats.

En qualsevol cas, es pot adequar la visita al museu segons les necessitats curriculars i competencials i els interessos dels docents per a cada grup.

Us proposem tres possibles itineraris: la Terra, la Casa i el Poble.

Us recomanem que realitzeu la reserva de l’activitat a una setmana vista com a mínim.

u

Durada de la visita

1 h 15 minuts (aprox.)

p

Tarifa

3,70 € per alumne

Grups

Recomanem grups de 25 alumnes

j

Més informació i reserves

LA TERRA

La terra i com es treballava per obtenir-ne l’aliment al llarg del cicle d’un any. La feina i la vida de les famílies centrada en tres conreus: la vinya, el blat i l’olivera. Seguiment del cultiu, el creixement i la collita. Transformació en vi, farina i oli. La mecanització i reflexions sobre l’agricultura sostenible, la pèrdua de coneixements, el canvi i l’obsolescència.

 

 

 

 

 

 

 

LA CASA

Com es vivia sense llum ni aigua? Com es conservaven els aliments quan no hi havia nevera? Com es combatia el fred? L’itinerari de la casa ens permet reflexionar sobre aquestes i altres preguntes a través del recorregut per les diverses estances: el corral, el rebost, la cuina i l’habitació.

 

 

 

 

 

 

 

EL POBLE

A través dels audiovisulas, dels diorames i de les eines ens aproparem a un gran ventall dels oficis tradicionals com: llenyataire, fuster, ferrer, bugadera, baster, teixidora, escloper, corder, boter, filadora. Aquest itinerari ens mostra com es treballava quan els mitjans eren les mans, les eines i l’enginy, i uns oficis complementaven els altres.

Altres espais rellevants del poble, com l’escola, la farmàcia i la barberia, ens obriran les portes a la manera de viure, els costums, les tradicions, les festes i l’esbarjo.

 

 

 

 

 

 

 

Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al butlletí

Inscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes notícies sobre el Museu Vida Rural.

* és un camp obligatori
Política de privacitat

T'hi has inscrit correctament!

Share This